Wat kun jij voor ons betekenen?

Vorige

Regio Limburg organiseert ook dit jaar weer volop activiteiten. De klimmersgroep is erg actief. De wandelgroep zit boordevol plannen. Dutch Rebolting Team Zuid is een hecht team en verzet veel werk in de Ardennen.
Als je naar de agenda kijkt dan lijkt de Regio een geoliede machine. Toch zijn we maar met een kleine groep actieve vrijwilligers. We zouden graag nog wat initiatieven vanuit jullie willen zien.
Ik mag toch stellen dat De NKBV’er per uitstek sportief en energiek is. Vol energie, toch?

Een uitdaging voor jou in 2024. Neem de handschoen op en kom met een voorstel. Een trektocht, al dan niet met tent, een klim- of wandelbasecamp. Maakt niet uit waar je aan denkt, als het met bergen en inspanning te maken heeft, neem contact op. We gaan samen aan de slag. We hebben kennis en middelen, we kunnen je faciliteren. Je doet het nooit alleen.

Onze Regio telt 2574 leden, daar zitten gegarandeerd mensen in met initiatieven. Vraag is ben jij dat???

We gaan dit jaar ook proberen de organisatie te versterken. Met een kleine inspanning kun je ons enorm helpen. De administratie moet bijgehouden worden. We zoeken hulp bij de website, social media, het opstellen van de nieuwsbrief. Met enkele uurtjes per maand kun je voor ons en de leden een enorme steun zijn.

Voel je je aangesproken, heb je kennis van boekhouden, wil je iets voor de vereniging betekenen, al is het maar een enkel uurtje per maand, neem dan contact op.
Probeer het gewoon een keer.

Hans Hendriks
mail: voorzitter@limburg.nkbv.nl
0653731956
Bel gerust!