Programma 2024

Vorige

We zijn druk bezig met de planning van 2024. Natuurlijk gaan we de maandelijkse wandelingen (Doordeweekse en zondagse) niet vergeten. Naast deze vaste onderdelen proberen we nieuwe activiteiten toe te voegen. Die zullen in de loop van het jaar worden gepubliceerd.

We gaan dit jaar het nieuwjaarsevent uitbreiden tot een heel weekend in Sy (BE). We hebben de Herberg afgehuurd op 2/3/4 februari. We organiseren wandelingen van verschillende zwaarte en bieden klimmers de mogelijkheid, om bij goed weer te gaan klimmen. Zie agenda.

Ook dit jaar weer een sneeuwschoenenwandelingen. Die zal plaats gaan vinden in de Vogezen van 28 feb. t/m 3 mrt. De evaluatie van de afgelopen sneeuwschoenenwandeling heeft ons geleerd dat we de dag-wandelingen langer en pittiger moeten maken. Dat gaan we doen. Daarbij gaan we de groep in tweeën splitsen. Een kleine groep gaat een trektocht maken waarbij overnacht gaat worden in onbemande hutjes. Kleine schuilhutten ver weg van bewoning. Let op dit zijn twee aparte events die gelijktijdig plaatsvinden. De trektocht en de dagtochten.
Je kunt je alvast aanmelden. Zodra de details bekend zijn kun je je inschrijving definitief maken.

Het Basecamp in Wallis is dit jaar goed bevallen. De bergwandelaars kwamen goed aan hun trekken in dit prachtige berggebied. Dit jaar gaan we waarschijnlijk naar Stechelberg in Zwitserland. Een prima gebied om mooie dagwandelingen te maken. Deze activiteit zal in de tweede helft van juli plaats gaan vinden. Houd de agenda en de nieuwsbrief in de gaten.

Tot zover de zaken die, min of meer, vast staan. Over de nog te plannen activiteiten in 2024 gaan we jullie nog informeren.