Kaderdag 2021

Vorige

Kaderdag Regio Limburg

 

Van kaderleden wordt verwacht dat ze elk jaar een aantal bijscholingen doen om hun licentie te verlengen. Nu willen we het dit jaar gemakkelijk én leuk maken om dat te doen, door verschillende workshops op één dag, op één locatie te organiseren. De kaderdag voor Regio Limburg!

Natuurlijk willen we het interessant maken voor alle kaderleden: SKB/SKI/SKT/opleiders. We hebben al het een en ander aan ideeën, maar als je zelf kaderlid bent en je weet een onderwerp waarover je wel een bijscholing wil volgen, laat het ons dan vooral weten!

Voor inspiratie over onderwerpen kan je kijken op "Voorbeelden bijscholingen", maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! We kunnen de ‘standaard’ onderwerpen aan bod laten komen, maar ook meer ‘wilde’ ideeën zijn welkom.

 

Ben je licentiehouder en wil je er echt iets leuks en nuttigs van maken? Neem dan contact op via Klimcommissie@limburg.nkbv.nl

 

De datum en locatie zijn nog niet vastgelegd, wel dat we verschillende workshops willen doen in een ochtend- en middagsessie, waarin op beide tijdstippen kan worden gekozen tussen meerdere opties. Er zal een bijdrage in de kosten van de deelnemers worden gevraagd, die houden we zo laag mogelijk.

 

We hopen iedereen daar te zien!
De Klimcommissie