Kader-Sportklimdag Regio Limburg

Vorige

Op zaterdag 13 november organiseren we verschillende workshops over interessante onderwerpen die met klimmen te maken hebben. Als klimmer interessant, maar ook als begeleider/instructeur/trainer!

Iedereen kan zich dus inschrijven voor de workshops, en kaderleden (SKB, SKI, SKT) krijgen 2 licentiepunten voor deelname aan de hele dag.

Marja Ockeloen is sportdiëtist en werkt veel met jonge (top)sporters. Ze was voorheen verbonden aan Topsport Limburg en heeft verschillende klimmers in de regio geholpen en begeleid.

Ze gaat met jullie aan de slag om te bepalen wat je het beste kunt eten als je een dag flink gaan sporten.

Looi Zuidwijk uit Eindhoven begeleidt al zeker 15 jaar klimmers in Neoliet, en ook buiten. Van beginners tot ervaren volwassen en ook prestatiegerichte jongeren.

Hij gaat in op wat valangst nou is, waar het vandaan zou kunnen komen en wat kun je er aan doen.

Rachel nilwik is >20 jaar klimmer en heeft 15 jaar ervaring als trainer. En als bewegingswetenschapper heeft ze veel klimmers met de ‘techniekbril’ bekeken en geanalyseerd. Als deelnemer ga je nu zelf je eigen klimtechniek en dat van de andere deelnemers onder de loep nemen.

Daud Rupa heeft jarenlange ervaring als yogadocent en is ook een klimmer. Hij laat zien welke vormen van flexibiliteit en mobiliteit belangrijk zijn voor klimmers.

 

Kijk hier voor meer informatie en meld je aan.

Kaderdag Sportklimdag 2021