Dromen in 2023

Vorige

Op 18 januari lopen we een Nieuwjaars wandeling. Iets later organiseert de vaste groep klimmers een “klimmers Bingo”.

2023! Ik kijk graag vooruit, maak honderd en één plannen. Achteraf zal blijken dat slechts een fractie wordt gerealiseerd. Plannen worden met gemak doorgeschoven naar het volgende jaar. Zo heb ik een hele verzameling aangelegd. Dit jaar staat prominent met stip op één, de aanleg van een sedum-dakje. Een beperkt klusje. Heb na de start van de klus in 2019 nog niet de juiste motivatie gevonden om door te zetten. Er zijn plannen die ik al mijn hele leven met me meesleep. Met een tentje twee maanden door Noorwegen, of dwars door IJsland. Het is er nooit van gekomen. Ach ja wat surrogaat, twee weken Ardennen zoiets.

Niets verkeerds aan dromen. Ik doe het graag. Mooie beelden waarbij je, hoog gezeten op een alp, kunt weg mijmeren. Zonder toe te happen blijft het daarbij. Misschien toch inschrijven voor de Trektocht die door Adèle wordt georganiseerd, de wandelweek van Frans, of twee weekjes Zwitserse Alpen in voorbereiding door Lea en Egidius?
Ik ben trots op een sterk team vrijwilligers die het voortouw nemen. De wandelingen, klimevents en cursussen, Leron die een Via Ferrata gaat aanleggen bij Pont á Lesse. Hap toe zou ik zeggen, doe mee.

Dromen is mooi. Inschrijven is beter.

Hans