Jeugd bivaktocht

Jeugd bivaktocht

Vindt plaats op tot en met

Een Bivaktocht voor de jeugd

De jeugdcommissie organiseert een bivaktocht (overnachten in bivakzak onder een tarp, vuur maken) vanaf 8 jaar in België

We zullen in het bos gaan overnachten onder een tarp, bivakzak of bij gebrek aan de eerste twee, een trekkerstentje. We zullen zaterdagmiddag vertrekken vanaf een parking richting de bivakplek in het bos, we proberen een tocht van maximaal 6km uit te zetten. Mocht je een tent willen meenemen, hou er dan rekening mee dat je die zelf zult moeten dragen. Ook het eten voor zaterdagavond en zondagochtend zul je moeten meesjouwen.De bivaklocatie die we voor ogen hebben ligt in de buurt van een riviertje waarvan we het water, na zuiveren, kunnen gebruiken. Op de bivakplek is ook een vuurplek en er is een kleine shelter waaronder we in geval van regen kunnen zitten.

Na een overnachting en ontbijt zullen we op zondagochtend weer terug wandelen naar de parking.

Omdat wij in verband met de organisatie graag tijdig willen weten wie er allemaal mee gaat, willen we nu alvast checken wie er interesse heeft om mee te gaan.

Indien je wil meegaan, meld je dan aan voor 1 november via mail naar jeugdcommissie@limburg.nkbv.nl. Diegenen die meegaan, krijgen in november nog een bericht met nadere info en locatie (waarschijnlijk Bel. Ardennen).

Groetjes,

de jeugdcommissie,