Lezingen

In de agenda en staan alle lezingen vermeld. Houd de website en de nieuwsbrief geregeld in de gaten voor nieuwe lezingen.
Klik op agenda hierboven voor meer inhoudelijke info.

Wil jij ook vertellen over jouw bergsportpassie?


Veel NKBV-leden zijn gepassioneerde bergwandelaars en -beklimmers en verzamelen zo veel belevenissen en ervaringen. Vaak ook nog met indrukwekkend beeldmateriaal. Graag nodigen wij je uit je verhaal over jouw passie en tochten te vertellen en te laten zien.

Een wandel-, ski-, MTB- of fietstocht? Een (meerjarige) verkenning van een bergsportgebied? Een rots- of alpiene beklimming? Of een andere indrukwekkende ervaring ergens op deze wereld, een samenwerking met de lokale bevolking bijvoorbeeld? Of wellicht heb je veel kennis van bergsportfotografie, geologie, het weer, flora en fauna, etcetera? Alles is mogelijk, mits het met bergsport te maken heeft.

Kun jij minstens 15 minuten vertellen over jouw passie, maar heb je nog geen professionele presentatie? Geen probleem, wij kunnen je daar bij assisteren. Stuur een mail naar Alex Bijlsma (abijlsma@tellenge.nl) of bel naar 046 - 442 45 69 of mobiel 06 - 54 20 77 20.